Brolægning og flisebelægning​ tilbydes

Har du brug for professionel hjælp til brolægning eller flisebelægning? Hos Anlægsgartner Mulvad v/Thomas Mulvad Østerdal hjælper vi med belægningsarbejde såsom lægning af fliser for private og erhverv, og vi har særligt mange kunder fra Højbjerg, Malling, Odder og Skanderborg.

Vi laver alt inden for belægning og flisearbejde såsom:

  • ​Ny indkørsel
  • ​Terrasse
  • ​Gårdmiljø
  • ​Indgangsparti
  • ​Havesti
  • Støttemur

Vi arbejder desuden med alle typer materialer, og vi kan tilmed være behjælpelige, når det kommer til belægning i forbindelse med anlæg af nye rundkørsler, fortove eller offentlige pladser.

Hvad koster brolægning?

Priser afhænger naturligvis af forskellige faktorer såsom den enkelte opgaves omfang, men uanset hvad garanterer vi bro- og flisebelægning til en billig pris. Søger du derfor et godt tilbud på en brolægger, er du havnet det helt rette sted. Er der behov for det, vil vi også meget gerne rådgive dig, så vi kan finde en løsning, der matcher den omkringliggende belægning.

​Vi har desuden mange års erfaring i branchen, hvorfor ingen opgave hverken er for stor eller for lille hos os. Derfor er vi også i stand til at lægge belægningen i et unikt mønster.

Ring eller skriv med det samme og hør mere

Skal du bruge hjælp til brolægning eller flisebelægning, er vi de rigtige at kontakte. Vi hjælper både private og erhverv til fordelagtige priser, og grundet vores mangeårige erfaring kan vi udføre alle opgaver i alle materialer. Er der behov for det, giver vi også meget gerne gode råd, så løsningen passer til den omkringliggende bolig og beplantning.

Vil du høre mere om vores lave priser, eller har du behov for yderligere information, så kan du kontakte os i dag ved at ringe på telefon 22 89 72 70 eller ved at sende en besked til e-mail thomul@hotmail.com. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Jeg står altid til rådighed med råd og vejledning. Du kan kontakte mig her eller på telefon 22 89 72 70. Jeg ser frem til at høre fra dig.